Usynlig tandregulering med Invisalign

04 september 2020 Astrid Pedersen
Usynlig tandregulering med Invisalign

Er du ked af dit store mellemrum mellem fortænderne, eller har du andre problemer med din tandstilling som virker skæmmende på dit smil? Så bør du overveje en professionel tandretning.

Regulering af tandstilling er ikke forbeholdt børn. Tænderne flytter sig hele livet igennem – og derfor kan du som voksen sagtens opnå rigtig flotte resultater med professionel tandrentning. Og ønsker du ikke en synlig bøjle kan du vælge de usynlige Invisalign skinner.

Kan jeg få rettet tænder med Invisalign på Frederiksberg?

Er du bosiddende på Frederiksberg er der faktisk gode muligheder for at få foretaget en professionel tandregulering ved hjælp af de smarte Invisalign skinner i nærheden af din bopæl. Du kan vælge at besøge den nye og moderne tandlæge klinik You Smile I Smile.

You Smile I Smile er specialiseret inden for tandregulering med Invisalign, og har således stor erfaring inden for netop dette felt. Hos You Smile I Smile finder du udelukkende dygtige og kompetente tandlæger og tandplejere samt top of the line digitalt udstyr til undersøgelse og diagnosticering.

Du får hos You Smile I Smile en behandling som på én og samme tid er personlig og professionel, og som tager udgangspunkt i netop dit tandsæt og dine ønsker til det færdige resultat. Uanset om du ønsker et mellemrum mellem dine fortænder udbedret, eller om du vil rette op på en skæv tandstilling, kan You Smile I Smile hjælpe dig.

You Smile I Smile har til huse centralt i Valby, nærmere betegnet på Valby Torvegade, i en rummelig og moderne klinik. Dine tænder er i sikre og professionelle hænder hos You Smile I Smile, som altid byder dig velkommen i klinikken til opfølgende konsultationer eller ekstra behandlinger, skulle du imod al forventning opleve komplikationer i forbindelse med tandretning med Invisalign.

Du kan læse mere om Invisalign og You Smile I Smile på hjemmesiden yousmileismile.dk

Flere Nyheder