Sådan låner du 10.000 kroner

04 March 2023 Camilla Skøtt

editorial

Strejker bilen, trænger telefonen til at blive skiftet ud eller trænger du til en tur til de varme lande? Lån 10000 kroner her og nu og få dine drømme til at gå i opfyldelse; det er lige så let, som det lyder.

Sådan finder du 10.000-kroners lånet

Har du ikke lånt penge før, så ved du måske ikke, hvor du skal starte eller slutte, når det kommer til at optage lån, men det er faktisk ikke så svært. Det handler blot om at vide, hvor du skal kigge.

De gange jeg har haft behov for at låne penge, har jeg brugt 117banker.com. Der findes en del sammenligningstjenester på nettet, men denne her er min favorit af flere årsager:

– Hjemmesiden har en høj brugervenlighed.

– Fliteret gør det muligt at sortere i de mange låneudbydere, så du kun får vist aktuelle tilbud.

– Tidligere kunders vurdering af långiverne er synlige allerede i oversigtslisten.

Jeg bruger 117banker.com, når jeg ikke har lyst til at blande banken ind i mine ønsker og beslutninger, og jeg sørger altid for at vælge et lån, der ikke er større, end min økonomi kan klare.

Det skal du være opmærksom på

Inden du optager et lån, skal du undersøge, om det er det bedste markedet kan tilbyde. Det gør du ved at sammenligne ÅOP hos de forskellige låneudbydere; det lån der har den lavest ÅOP, er det billigste. Det er bare ikke altid, at det billigste lån er det bedste – det afhænger nemlig af løbetiden. Hvis det billigste lån skal være tilbagebetalt efter 30 dage, og du ikke kan finde pengene så hurtigt, så nytter det ikke at optage det. Derfor skal du altid holde ÅOP op mod løbetiden, og derefter finde det lån, der passer bedst til dig og din pengepung.

Ansøg gerne flere forskellige lån, når du alligevel har papirerne fremme. Det er gratis og uforpligtende, da lånet først træder i kraft, når du underskriver låneaftalen.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?