Få liv og spil tilbage i dine lokker med en behandling hos grøn frisør København

04 March 2023 Astrid Pedersen

editorial

Skadet og tørt hår er enhver langhåret kvindes – eller mands, for den sags skyld – mareridt. Når først håret er begyndt at spalte og knække af, er der bare ingen vej tilbage. Det smadrede hår bliver umuligt at style og sætte pænt. Hårets overflade bliver mat og strå-agtig, og når det er vinter, bliver det helt umuligt at have med at gøre på grund af statisk elektricitet i de tørre perioder og krus i de fugtige. Og lige meget hvor ofte, man vasker det, ser det helt klasket ud – det er umuligt at tvinge volumen ind i det.

Ødelagt hår er en nedad gående spiral

Og det er her, mange langhårede mennesker begår de største fejl. De pøser flere og flere kemiske styling produkter i håret og bruger tid med krøllejern og glattejern hver eneste dag. De prøver desperat at tvinge volumen ind i håret ved overdreven føntørring, og når det ikke hjælper, forsøger de at genskabe den tabte glans og elasticitet ved hjælp af kunstig hårfarve. Mange griber til så drastiske midler som affarvning af håret i striber, for at skabe spil og reflekser, eller permanent krølning med kemikalier, som er det rene gift for håret.

Giv håret en chance mere med en grøn behandling hos en dygtig frisør

Det siger næsten sig selv, at ovenstående metoder nærmest blot gør ondt værre. Men det kan være en rigtig bet at skulle affinde sig med ødelagt hår uden at kunne gøre noget ved det. Den gode nyhed er, at det til en vis grad godt kan lade sig gøre at redde de ødelagte hårstrå. Det kræver blot den rette behandling – og til det formål er det vitaminholdige og næringsrige produkter, der skal til. Hos Frisør Pii – din grønne frisør i København – får du en personlig, nænsom og professionel behandling med e velduftende og plejende hårprodukter fra Aveda. Book tid allerede i dag på frisorpii.dk og se, hvilken forskel, det kan gøre for dit hår.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?