Linkbuilding er en vigtig del af søgemaskineoptimeringen på din hjemmeside

04 March 2023 Emilie Jacobsen

editorial

Når du skal lave en hjemmeside med god søgemaskineoptimering, er det vigtigt, at du ikke glemmer den del, der hedder linkbuilding. Det kan få stor betydning for din hjemmeside, hvis du ikke sørger for at have god linkbuilding på den. Linkbuilding går ud på, at du linker mellem dine sider, at du linker til andre sider, og ikke mindst at andre sider linker til din side. Alle tre former for links er med til at gøre, at din hjemmeside ser mere troværdig ud i en søgerobots øjne. Derfor vil din side komme højere op i en søgning. 

Som nybegynder i seo kan det være svært for dig at have god linkbuilding på din side. Du vil sikkert have links til andre sider på din egen side og kan linke til andres, men det er jo svært at styre, om andre linker til din side. 

For at få god linkbuilding fra start af kan det være en god ide, at du samarbejder med et firma om det. Det kan for eksempel være Klikko. De har stor erfaring med linkbuilding og kan hjælpe dig til, hvordan du kan få andre til også at linke til din side. Du kan læse mere om det på https://www.klikko.dk/linkbuilding/ 

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?