Sådan finder du de bedste parkeringsvagter

27 oktober 2020 Silje Hansen
Sådan finder du de bedste parkeringsvagter

Hvis du råder over nogle p-pladser, går du sikkert med overvejelser om det bedst kan svare sig at hyre professionelle og uddannede parkeringsvagter til at overvåge dine p-pladser, eller om det bedre kan betale sig at gøre det selv. 

Grundlæggende kan det være frustrerende at have adgang til p-pladser, men se at de blive brugt eller optaget af andre, som egentlig ikke burde have adgang til p-pladserne. Her kan du enten vælge at lave det om til betalingsparkering, eller gøre p-pladserne tilgængelige over for beboere, kunder eller gæster, som du ønsker, der skal benytte de aktuelle p-pladser. 

Hvad er bedst: Parkeringsvagter eller gør det selv? 

Der er fordele ved begge løsninger, når du skal vælge mellem at hyre professionelle parkeringsvagter eller løse opgaven selv. Først og fremmest skal man være opmærksom på, at der kan opstå ubehagelige situationer, når man går rundt som parkeringsvagt. Det er sjældent, at folk er glade eller tilfredse med den afgift, de får for at holde parkeret ulovligt eller forkert. Derfor skal man være rustet til at håndtere de mange forskellige situationer, som kan opstå. 

Når du hyrer en professionel parkeringsvagt, kan du forvente, at de er uddannet og trænet til at løse forskellige situationer. De vil også bære et bestemt outfit, der viser, at de er parkeringsvagter, så man ikke undrer sig over, hvem der står og kigger på ens bil. 

Hvis du ønsker at løse opgaven selv, kan du selv skrive en afgift til de biler, som holder parkeret på dine p-pladser. Her vil parkeringsselskabet sørge for at opkræve de penge hos ejeren af bilen.

Hvilket parkeringsselskab skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for dit, eller i det hele taget, hvilket parkeringsfirma du skal vælge til at overvåge dine p-pladser, så kan UnoPark måske hjælpe dig på vej. Her kan vi anbefale at vælge Unopark.dk

Flere Nyheder