FFind de smukkeste friske buketter i Odense

10 juni 2020 Astrid Pedersen
FFind de smukkeste friske buketter i Odense

Blomster er naturens eget lykke hormon og afrodisiakum i eet. Det er de færreste som ikke sætter pris på de farverige og duftende vidundere, som på én og samme tid er forårsbebudere, frugtbarheds symboler og kærlighedsgaver. Derfor har de fleste kulturer verden over blomster som en del af deres tradition. Og herhjemme giver vi også blomster i gave for at sprede glæde og lykke.

Hvor kan jeg købe friske buketter i Odense?

Hvis du er på udkig efter friske buketter, som er lidt ud over det sædvanlige, kan du med fordel tjekke Lille Frøken Flora. Lille Frøken Flora er andet og mere end blot et blomsterbinderi. Hos Lille Frøken Flora sammensættes buketter og blomster arrangementer ud fra devisen om at less is more. Derfor anvendes der for eksempel ikke fyldgrønt eller unødig pynt i de friske buketter – her får blomsterne lov at fremstå i deres egen enkle skønhed.

Du vil finde utraditionelle sammensætninger af stauder, roser, prydplanter, markblomster, orkidéer og blomster som ellers betegnes som ukrudt. Lille Frøken Flora lader sig ikke binde af konventioner – så at sige – og har som erklæret mål at skabe æstetiske og volatile kunstværker frem for masseproducerede buketter og dekorationer. Derfor er hver eneste buket af friske, afskårne blomster fra Lille Frøken Flora unik, og vil med sikkerhed skille sig ud på gavebordet eller i din vindueskarm.

Uanset om din buket skal fungere som en værtinde gave, som gaven til den nybagte mor eller blot skal pryde dit eget hjem vil Lille Frøken Flora skabe et enestående og raffineret arrangement efter netop dit ønske. Og du må endelig ikke gå glip af de smukke og elegante brude buketter fra Lille Frøken Flora. Her vil du se blomsterbinder kunsten udfolde sig i fuldt flor.

Du kan tjekke galleriet, og bestille friske buketter online hos Lille Frøken Flora, på hjemmesiden lillefroekenflora.dk

Flere nyheder