Hvor må du sætter wallstickers op henne?
Det koster nu om dage ikke alverden at få lavet nogle wallstickers, og de kan være alt fra delelementer som del af et større værk på væggen eller på størrelse med et almindeligt klistermærke.
Og så er de netop skabt til at blive placeret på en væg, hvor de nemt kan tages af igen uden at efterlade mærker, når man lyser at tage dem igen, hvis man vil udskifte dem, eller ikke længere lyster, at de skal hænge på den pågældende væg.
Dog anbefales det, at man ikke sætter dem op på ny, men køber et nyt motiv eller en dubleant, så du kan få den bedste effekt af din wallstickers. Den kan jo også være falmet af tidens tand og lys, så det vil se flottere ud at sætte en ny op.
Men hvor må du egentlig sætte dine wallstickers op henne?
I dette spørgsmål angående wallsticker mener vi ikke, hvilke typer af vægge, du må og kan hænge dem op på, for det kan du finde en masse information omkring, når du køber denne vare.
Vi vil mere koncentrere os om noget mere praktisk, du ikke kan finde svar på i en indlæggelsesseddel til en wallsticker.
Det er selvfølgelig ikke lige så hurtigt at sætte en wallsticker op, som man plastrer et klistermærke op på en væg, specielt ikke hvis det skal se kønt ud.
Dog kan det gøres relativt hurtigt, så man kan sagtens sætte sådan en op, mens de andre i huset er på arbejde eller studerer ude.
Men her skal man dog være enige med de andre familiemedlemmer i huset om, hvorvidt det er noget, man har lyst til.
Der er jo ikke tale om en ny farve til væggen, som du alligevel ikke kan udskifte på et døgn, men en markant forandring, som måske ikke falder i alles smag, da det kan være meget iøjnefaldende.
Man kan håbe på, de med tiden vil finde det tiltalende, og måske finder I sammen frem til andre wallsticker-motiver, I vil have hængende op, men for en sikkerheds skyld bør du lige spørge de andre i hjemmet, om de er med på den idé.