Tag din MTB med til udlandet, hvis den virkelig skal prøves af

12 April 2022 Anders Lundtang Hansen
MTB, Trek MTB

editorial

Vi cykler meget i det her land, og det er der nogle gode grunde til, og det kan forklares lidt ved at sige, at vores land minder om Holland:

Det er flad, og det er lille, og så er det et relativt sikkert samfund, så man kan sagtens cykle frem og tilbage mellem både korte og lange afstande, uden man møder mange udfordringer, og man kan endda lade børn gøre det samme, fordi der sjældent sker noget med dem, om det er i trafikken, eller fordi de skulle blive ofre for en anden uheldig hændelse.

Derfor cykler så mange af os danskere, og det ville næsten være mærkeligt at støde på en dansker, der ikke har lært at cykle, fra de var helt lille – og man glemmer som bekendt aldrig at cykle, når man først har lært det.

Men det er bare ikke nok for alle.

Giv din MTB nogle udfordringer andre steder end i Danmark

Det er jo meget mageligt og rart, at det er så ligetil at cykle i Danmark, men det kan også blive ret ensformigt.

MTB, Trek MTB

Hvis man nu har købt sådan en sej MTB fra https://time2bike.dk/ , så vil man jo gerne udfordre den ved at se, hvad den kan.

Men man skal næsten til det midtjyske, hvis man skal finde nogle bakker (ikke bjerge), som der giver en lidt udfordringer med den cykel, så man virkelig kan prøve den af.

Og hvis man ikke allerede bor i dette område, så er det lidt langt at køre bare for at komme til at cykle.

Man kan cykle mange, lange afstande, men det giver heller ikke så meget spænding til det med at afprøve både ens evner og cyklen.

Så hvis man virkelig skal forsøge at se, hvad den her cykel duer til, så skal man rejse hen med den til et land, der byder på bjerge og mere til, hvor man kan prøve den af.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?