Find flotte og slidstærke hørgardiner online

31 May 2021 Astrid Pedersen
Find flotte og slidstærke hørgardiner online

Gardiner behøver hverken være tunge, spraglede eller dominerende for at kunne skabe en romantisk stemning i dit hjem. Du kan for eksempel vælge lækre og lette hør gardiner i stedet for gardiner af traditionelle materialer.

Hvorfor skal jeg købe hørgardiner?

Gardiner af hør er både lette og slidstærke. Du kender måske tekstilet hør som især anvendes i forbindelse med fremstilling af sommerbeklædning, for eksempel bukser og skjorter.

Det luftige materiale er netop velegnet som gardiner da det er særdeles modstandsdygtigt over for sol lys. Du vil således opleve minimal solfalming i dine hør gardiner hvilket betyder at de holder farven år efter år – og vask efter vask. Det er nemt at vaske hør gardiner som samtidig ikke behøver en strygning.

Det florlette materiale går ikke ud af facon og har samtidig det smukkeste udtryk når det duver for brisen i de lune sommer måneder. Du kan vælge imellem gardiner i lys eller mørk farvet hør. Og hos LinenMe kan du tilmed vælge hør gardiner i flere forskellige diskrete mønstre.

Bestil hørgardiner i top kvalitet hos LinenMe

Hvis du leder efter et sted hvor du kan bestille flotte hør gardiner online kan du med fordel tjekke LinenMe. Hos LinenMe finder du et velassorteret udvalg af hør gardiner i forskellige længder og med varierende proportioner.

Skulle du have behov for at få fremstillet dine hør gardiner efter mål kan dette også sagtens lade sig gøre. Den dygtige Inga Lukauskiene, som er kvinden bag LinenMe, har en særlig passion for hør og linned, og har igennem mange år arbejdet med fremstilling af såvel gardiner som andre bolig og beklædnings tekstiler i det hårdføre og lette materiale.

Du vil med sikkerhed kunne finde hør gardiner som matcher din bolig hos LinenMe. Klik ind i den online shop på https://www.linenme.dk/hoergardiner og læs mere.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?