Tandlægen vil dig altid det bedste

18 April 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Desværre er der lidt for mange af os, der har haft uheldige oplevelser med en måske lidt for sadistisk tandlæge, som der tænkte mere på at arbejde end at tænke på, hvordan klienten havde det – og det er ikke så heldigt, når man er en lille størrelse, der skal have positive oplevelser med at gå til tandlægen.

Når man så kombinerer det med, at man ikke havde så godt udstyr dengang, som man har nu, så kunne det ende med at blive en virkelig ubehagelig oplevelse, som der gjorde virkelig ondt.

Nu om dage har man heldigvis fokus på, at klienten skal have en god oplevelse, og man skal helst mærke så lidt som muligt.

Man bliver vejledt til den bedste behandling, man kan få, om det sker hos tandlægen, eller man bliver henvist til et andet sted.

I sidste ende er det jo dig, der betaler for at komme til tandlægen, så det er op til dig, om du vil følge det, som tandlægen anbefaler.

tandlæge

Tandlægen ved altid bedst

Men de negative oplevelser som lille kan have sat sig på sådan en måde, så man næsten tror, at tandlægen er ude på at påføre en smerte.

Og man tror også, at de beder end om at komme ind mere, end hvad der er nødvendigt, og så sætter de sikkert flere ydelser på, end hvad man har brug for.

Sådan er det slet ikke med moderne tandlæger, og man skal huske på, at man jo lidt “hyrer” en tandlæge til at tage sig af ens tænder, og du ikke er underlagt tandlægen som en anden slave, du skal følge blindt.

Desuden har du helt selv lov til at bestemme tandlæge, så hvis du ikke er tilfreds med den, som du har nu, så kan du bare skifte.

Det er jo tandlægen, der mister en kunde.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?