Hvor længe er man om at lære at stå på skøjter

31 March 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der findes den slags skøjter, der er med hjul under, og så har man dem, som man står på is med, og de er meget forskellige.

Du kan erhverve sidstnævnte her: https://hockeyshop.dk/skoejter/ .

Her er der mange interessante og spændende varianter at vælge blandt, så man får de rette skøjter at bruge.

For selvfølgelig handler det om teknik og øvelse, men man skal jo helst gerne øve sig på nogle skøjter, der fungerer og kan bruges til at blive god til at stå på skøjter med.

I gamle dage, når man skulle lære noget nyt, så var der ofte ikke råd til det gode udstyr, så man måtte nøjes med noget brugt, noget billigt af dårlig kvalitet, eller man ligefrem lavede det selv.

Man kunne så mene i den forbindelse, at hvis man startede under hårde forhold, så lærte man det virkelig på den grundige metode, og det blev kun nemmere derfra, når man senere fik råd til bedre udstyr.

skøjter

Det tager sin tid at lære at stå på skøjter – for nogle

Men omvendt kan det også tænde en af, at det er svært i starten, fordi udstyret ikke er godt, så man dropper den drøm; og hvem ved, hvad det kunne have ført med sig, hvis man var blevet ved.

Heldigvis har langt de fleste råd til godt udstyr nu om dage, og det gælder også skøjter, hvor vi kan nævne det fremhævede sted, hvor man virkelig kan få kvalitetsskøjter, som der er til at betale.

Der er ingen grund til at starte ud under dårlige forhold, hvis man kan få noget ordentligt til at starte med.

Herfra handler det så om, hvor meget man øver sig, og hvordan man træner med skøjterne, før man er blevet god til at stå på dem.

Der vil skam være nogle, der er naturtalenter, men det er ikke alle, der er det og kan stå på skøjter fra start af.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?