Hvilken type kød skal du købe fra dit slagteri?

23 June 2022 Rikke Nielsen
slagteri

editorial

Hvis du skal handle kød fra et rigtigt slagteri, har det stor betydning, at du finder det helt rigtige kød. På den måde kan du gøre dig et køb, som du ikke fortryder. Vil du for eksempel forkæle dine gæster med lækker mad, kan det have stor betydning, at du finder noget lækkert kød at servere.

Hvilken type kød skal du købe fra dit slagteri?

Hvis du skal besøge et ægte slagteri, kan det godt betale sig at overveje dit køb. Skal du for alvor gøre en lækker handel, bør det ikke blot være tilfældighed, som styrer dit valg. Skal du handle fra et slagteri, skal du blandt andet bestemme, om du vil købe lam, ged, gris, kreatur eller vildt. Udvalget kommer naturligvis an på, hvilket slagteri du besøger. 

slagteri

Dit slagteri kan sælge den rette udskæring

Når du har valgt, hvilket dyr dit kød skal komme fra, når du handler hos et slagteri, er det næste spørgsmål, hvilken udskæring der er den rette. Der kan være stor forskel på smag og mørhed, alt efter hvilken udskæring du køber hos dit slagteri. Har du ikke selv stor forstand på udskæringer, kan det være en fordel at spørge din slagter til råds. På den måde har du mulighed for at gøre det rette køb med kyndig vejledning. 

Få mere information om dit slagteri online

Vil du finde information om dit slagteri, kan det være en fordel at søge online. I dag er der mange slagterier, der har deres egen hjemmeside. Her kan du blandt andet læse mere om udvalget inden for kød, og du har mulighed for at se, hvornår dit slagteri holder åbent. Dette kan være en fordel i forhold til at vide, hvornår kødet er helt friskt. Således kan internettet give dig lige de informationer, som du har brug for i forhold til dit slagteri.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?