Herremode – find din stil

12 April 2022 Marie Pedersen
caps

editorial

Mange mænd er mindre tilbøjelige til at eksperimentere med deres stil, end kvinder f.eks. er. Det behøver dog ikke at betyde, at mænd ikke forstår at klæde sig flot og have en gennemtænkt stil. Her får du 3 tips til hvordan du bruger de nyeste trends.

Vælg tøj, der passer til din kropsbygning

Vælger du tøj der passer til din kropsbygning, og hverken sidder for løst eller for stramt, vil det automatisk se mere gennemtænkt ud. Du kan også bruge tøj til at fremhæve eller nedtone ting ved dig selv.

Vil du f.eks. bruge dine outfits til at se højere ud, kan et par skinny jeans og et par læderstøvler med en lille hæl være et godt valg. Har du brede hofter, og vil du helst undgå at fremhæve dette, kan et par bukser med lige ben være en god valgmulighed.

Brug farverne

Dette års herrefashion byder på mange farver, især stærke primærfarver, og meget gerne forskellige farver sammen. Det kan betale sig at eksperimentere med farver, i stedet for at holde sig til det sikre valg som brun, sort, mørkeblå, hvid og sandfarver.

Farver kan bruges til at skabe nyt liv i din garderobe. Start evt. med at sammensætte tøj, hvor en stærk farve får lov til at stå alene op imod et par sorte eller lyse bukser. Rød eller gul vil eksempelvis fungere godt sammen med et par lyse denim bukser og et par hvide sneakers.

caps

Gør dine oufits unikke med accessories

Du kan bruge accessories til, at sætte dit eget præg på selv de mest enkle outfits. Accessories giver dig mulighed for at lege med forskellige trends. Tag bl.a. elementer fra et business casual outfit, tilsæt en smart kasket, og pludselig har du et outfit der er stilfuldt med et hint af afslapning. Danske High5Shop har et stort udvalg af accessories, herunder hatte og huer. 

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?