Find den lokale tandlæge i Næstved

14 April 2021 Astrid Pedersen
image

Et besøg hos din tandlæge en til to gange om året er dit bedste værn mod sygdomme i tænder eller tandkød. Du skal selvfølgelig stadig sørge for at børste dine tænder morgen og aften, og efter du har spist søde sager.

Samtidig er du selv ansvarlig for at holde øje med en eventuel udvikling, for eksempel blødende tandkød eller smerter fra tænder eller gummer. Men hvis du supplerer din gode rutine med et hel eller halv årligt tandlæge besøg, hvor tænder og tandkød kan blive efterset og renset. Øger du dine chancer for at kunne bevare dit blivende tandsæt smukt og funktionelt resten af dit liv.

Hvordan kan en tandlæge hjælpe mig?

Måske mener du ikke at have behov for tandlæge besøg. Tænderne klarer sig jo fint med din daglige tandbørstning og lejlighedsvise rensning med tandstikkere eller med tandtråd. Og måske har du aldrig haft så meget som et hul.

Men her skal du tænke på at det ikke nødvendigvis altid vil forholde sig sådan. Der kan sagtens opstå syre skader på dine tænder over tid – og en sygdom som parodontose udvikles også ganske langsomt indtil det på et tidspunkt er for sent at skride ind med forebyggende behandling.

Hvis du sørger for at komme til tandlæge en gang på årlig eller halv årlig basis vil tandlægen kunne opdage disse dårligdomme mens de endnu er i deres spæde vorden. Og så vil han eller hun kunne sætte ind med effektiv forebyggelse, hvilket kan spare dig for mange smerter i såvel tænder og tandkød som i din pengepung.

Hvor finder jeg en god fast tandlæge i Næstved?

Det er altid en fordel at vælge en tandlæge tæt på bopælen. Er du bosat i den sydlige del af Sjælland kan du med fordel vælge Tandlægerne Dickow & Lindkær – læs mere på dltand.dk.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?