Find den bedste hosting løsning med et webhotel

29 August 2021 Astrid Pedersen
image

Står du for at skulle oprette en hjemmeside til dit firma, eller skal du i gang med at sælge varer via en online shop? Så kan du med fordel vælge en af de mange gode og stabile webhotel løsninger.

Få de bedste features med i købet på et webhotel

En af de helt store fordele ved at lade sit website hoste på et webhotel er at man helt slipper for selv at skulle forholde sig til en lang række praktiske foranstaltninger.

Du skal slet ikke tænke på at foretage backup af dit website eller af din database når du benytter et webhotel. Alt dette tager hosting udbyderen sig af.

Det er også udbyderen som sørger for at holde diverse server software ved lige. Dette inkluderer en effektiv firewall som holder hackere og virus ude.

Dit website er, med andre ord, i trygge hænder når du lægger den på et webhotel. Da de fleste udbydere af webhosting løsninger samtidig besidder et sikkert failover system kan du være sikker på at din website holder en høj oppetid. Og du er sikret mod tab af data i forbindelse med server nedbrud.

Byg hurtigt din egen hjemmeside på et webhotel

Du behøver faktisk ikke engang at være i besiddelse af en hjemmeside før du køber plads på et webhotel. En stor del af de bedste webhoteller i Danmark tilbyder nemlig one click installation af et cms (Content Management System) efter dit eget valg.

Du kan som oftest vælge mellem open source cms’er så som Joomla, Drupal, WordPress, Magento eller Shopify i fald du ønsker at bygge en webshop. Det har faktisk aldrig været lettere at oprette sin helt egen hjemmeside!

Få mere information om webhoteller

Hvis du ønsker at blive klogere på webhotel løsninger i Danmark kan du læse videre på https://webhotel-guiden.dk/ 

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?