Bliv inspireret til spændende opskrifter på juice og shots via Ingefærshots.dk

09 marts 2017 admin

editorial

Alle med respekt for dig selv har en favoritopskrift på juice og på ingefærshots. For det er ganske enkelt blevet en normal del af hverdagen for rigtig mange mennesker at drikke juice og ingefærshots for at få et ekstra boost til at klare dagens udfordringer. Et ingefærshot er super godt om morgenen til at starte op med eller om eftermiddagen til at klare de sidste timer på arbejdet.

Men trænger du til inspiration til enten at finde frem til din egen opskrift eller måske forny den opskrift du bruger, så er det oplagt at besøge ingefærshots.dk. Her finder du en blog med masser af spændende artikler, der kan inspirere dig til at finde frem til en opskrift, der lige præcis matcher din smag. Du kan blandt andet finde 10 super spændende opskrifter på ingefærshots. Du kan finde en opskrift med det populære lakrids, en opskrift med citron og honning, en opskrift med citron og appelsin, hvor der dog skabes balance med rørsukker, en opskrift med gulerod og en med rødbede. Sidstnævnte giver din shot en fantastisk flot farve. Men du kan endvidere finde en række spændende opskrifter, der giver en noget mere skarpere smag. Dette omfatter blandt andet en opskrift med chili og en med gurkemeje. Men også flere andre opskrifter og dermed helt sikkert en, der passer til din smag.

Men du kan på ingefærshots.dk også læse om de mange fordele du får ved at indtage ingefær. En lang række undersøgelser viser nemlig at du ved at indtage ingefær blandt andet kan reducere muskelsmerte og ømhed, lindre kvalme og lignende ubehag, forbedre hjernens funktion, reducere smerter ved slidgigt, hjælpe mod fordøjelsesbesvær, reducere gener ved transportsyge, men også medvirke til at du kan tabe dig, da din forbrænding bliver øget. Det er gingerol, der er den aktive del af ingefær, og som giver de helbredsmæssige gode effekter. Og husk at du ud over ingefærshot og i juice også kan indtage ingefær blot ved at komme det direkte i maden.

Flere Nyheder

05 december 2022

Hvad er tapas?