Alt du skal vide om en suttesnor

11 August 2021 Johanne Hansen
image

Det er umuligt at vide alt

Som forældre er der pludseligt sindssygtmange ting, du skal tage stilling til. Det kan være alt fra dine følelser omkring hele graviditeten men kan også være hele virvaret, som en graviditet også kan medføre i form af praktiske udfordringer og logistiske dilemmaer.

Der er mange ting, som pludseligt bør gå op i en højere enhed, men det kan være svært at få til at hænge sammen i en travl hverdag. Der kan også være små ting, som du ikke vidste, var godt at bruge til dit barn. Dette kan enten ske, hvis nu I ikke har nogle svigerforældre eller forældre tæt på jer, eller hvis I selv ikke kender nogle med børn. 

Det kan være helt basale ting, man ikke lige har fået googlet sig frem til, og det er altså helt normalt, at du aldrig kan være fuldkommen forberedt – uanset hvor meget du har læst i bøgerne på biblo eller googlet dig frem til. Og hvis du heller ikke har en ven eller veninde at kigge efter – jamen så er det næsten fuldkommen umuligt. 

Sådan får du baby til at tage sut imellem måltiderne – Min-Mave.dk

Et godt makkerpar 

En ting man som forældre måske ikke altid har vidst, kan blandt andet være suttesnoren, som de fleste børn gør brug af, så længe de bruger sut. En suttesnor er selve snoren som hænger fra sutten og op i et klemme, der hænger fast på barnets tøj. 

På den måde vil barnet ikke tabe sutten overalt, og du vil hele tiden kunne opstøve sutten igen. Suttesnoren og sutten er et rigtig godt makkerpar, men der er dog nogle ting, du skal være opmærksom på. Den vigtigste er det magiske tal 22, som er det antal centimeter, suttesnoren må være sådan så barnet på ingen måde kan blive kvalt i snoren. Med et sikkert tal på omkring de 22, undgår du at snoren bliver så lang, at den kommer i vejen for barnet.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?