Find dit auto værksted i Hørsholm

01 November 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

Som bilejer er det en rigtig god idé at have fast tilknytning til et lokalt værksted, befolket af dygtige og service mindede auto mekanikere, som kan hjælpe dig med de reparationer og vedligeholdende tiltag, som skal udføres i ny og næ.

Find den bedste mekaniker i Hørsholm

Er du bosiddende i det naturskønne Hørsholm, og ønsker du dig en mekaniker i nærheden, som kan tage sig af din bil både i nødstilfælde og i forbindelse med rutine opgaver? Så kan du med fordel vælge Boomerang Auto. Hos Boomerang Auto kan du være sikker på, at din bil er i trygge og professionelle hænder.

Uanset om bilen er til service, eller om den skal have udskiftet enkelte dele, vil Boomerang Auto tage sig rigtig godt af den. Boomerang Auto er et auto værksted, som holder en høj standard inden for såvel værktøj, diagnose udstyr og reservedele som kompetencer. Samtlige medarbejdere hos Boomerang Auto er uddannede og erfarne inden for alt, hvad der har med reparation og vedligeholdelse af biler at gøre, og holder sig løbende opdateret via kurser og efteruddannelse.

Når du vælger Boomerang Auto som dit faste auto værksted, bliver du tilbudt alle ydelser, lige fra reparationer af alle typer, service og service eftersyn, dækskift og opbevaring af sommer eller vinter dæk, synsklargøring af din bil, reparation af stenslag og udskiftning af ruder, samt rådgivning og vejledning omkring din bil og dennes pleje og vedligehold. Du kan også vælge den ekstra service au2cloud, som anvendes til at holde styr på bilens omkostninger.

Boomerang Auto tilbyder den bedste service til alle bilejere i Hørsholm, og vil altid bestræbe sig på hurtighed i betjeningen, for eksempel når det gælder reparationer eller fremskaffelse af reserve dele til din bil. Boomerang Auto er cac certificeret, hvilket giver dig 3 års garanti på reservedele og udført arbejde.

Du kan læse mere på boomerangauto.dk

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?