Send en pakke til Tokyo – hvad koster det?

16 February 2021 Anne-Mette Hansen

editorial

Har du familie eller venner på den anden side af kloden – nærmere betegnet i Tokyo? Så står du helt sikkert nogle gange overfor, at du gerne vil sende en pakke til dem. Med gaver eller andre lækre sager fra Danmark.

Men hvordan sender du en pakke til Tokyo? Hvad koster det? Hvor kan du sende den fra? Læs med i denne artikel, og find ud af mere om at sende pakker til Tokyo.

Sådan sender du en pakke til Tokyo

Det er sådan set ikke mere besværligt at sende en pakke til Tokyo end til andre steder. Du skal blot vide, hvor du kan sende den fra og hvilken transportør, du kan sende den med.

For at have styr på det hele, inden du afleverer pakken på et access point, er det en god idé at undersøge mulighederne online. Her kan du læse mere om at send pakke til Tokyo. På hjemmesiden kan du søge efter forskellige muligheder og finde frem til en pris og transittid for pakken. 

Hvad koster det at sende den?

Prisen på din forsendelse til Tokyo afhænger af, hvilket selskab du sender pakken med. Det kan være forskelligt, alt efter om du betaler for fragt med skib eller fragt med fly. Flytransport når naturligvis frem hurtigere, men koster også det mere.

Som med enhver anden pakkeforsendelse vil prisen også afhænge af, hvor meget pakken vejer, hvilke mål den har og hvor i Tokyo den skal sendes til.

Husk forsvarlig indpakning

Når nu din pakke skal sendes hele verden rundt, på den anden side af kloden, helt til Tokyo – så giver det endnu mere god mening, at du skal pakke den sikkert og forsvarligt ind. For det ville da være træls, hvis det der lækre glas jordbærmarmelade var gået i stykker, når pakken nåede frem. Brug gerne bølgepap, aviser og bobleplast. 

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?