Mandeportalen – hvor mænd mødes

11 November 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi ser det ude i det virkelige liv, hvor mænd trænger til at mødes om en fælles interesse, så man kan komme lidt væk fra hverdagens rammer.

Det skal ikke handle om parforhold, babyer, arbejde eller andet, men hvor man søger et frirum sammen med ligesindede, hvor det måske er en fælles hobby, man går op i, eller man har et projekt, som man samles om, hvor der så er nogle højdepunkter, man ser frem til.

Det kan være sådan noget med, at man har en lille ølklub, hvor man samles jævnligt og indkøber forskelligt øl, som man drikker sammen, vurderer og nyder; eller man tager det skridtet videre og brygger øl sammen.

Eller man har en knallertklub, hvor man mødes i et fælles værksted og roder lidt med dem, hvor man så ser frem til det større træf, man kører til.

image

Mandeportalen er det nye sted for mænd

Desværre finder disse anledninger bare sted for sjældent, og nogle gange kan man ikke deltage af den ene eller anden grund, så man er nødt til at udeblive, men det hjælper jo ikke på det afsavn, man har for at komme lidt væk fra det hele.

Men faktisk behøver man ikke så langt væk fysisk, man kan bare tage lidt væk psykisk, og det behøver ikke være en hel dag, eftermiddag eller aften, men det kan være over små portioner fordelt over hele dagen.

Lad os præsentere dig for Mandeportalen.dk, hvor der er alt det læsestof af interessant artikler, der især interesserer mænd.

Det kan godt være, at man ikke lige ser andre mænd på samme måde, men man kan være sikker på, at der er mange andre mænd, som der har læst inde på den her hjemmeside.

Og så kan man dele de artikler med andre mænd, man kender, så man har den ting sammen.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?