Den bedste hårbørste skal vælges med omhu

20 April 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Mange produkter og remedier til håret kan man godt undersøge sig frem til, hvad forbrugertest og anbefalinger siger, er de bedste, og så er der stor garanti for, at man også har at gøre med den bedste slags, der udfører det bedste arbejde.

Andre gange er man dog ude i sådan noget personligt, der skal bruges til ens hår, at man sjældent kan gå efter test og anbefalinger på samme måde, medmindre det er nede i den underafdeling, som man skal bruge det i – og stadig her kan det blive for specifikt til, at det vil passe på en.

Selvom alt hår jo er forskelligt fra person til person, så er der nogle hårprodukter, som man som sådan godt kan gå efter, når andre siger, at de er de bedste, og er man virkelig heldig, så kan man næsten bruge dem resten af livet, så længe de bliver ved med at blive produceret.

Men så er der sådan noget med, når man for eksempel vil lede efter den bedste hårbørste.

Ikke alene kan den være svær at finde, fordi man netop ikke altid kan gå efter forslag fra andre personer, så man er nødt til at selektere og nogle gange være heldig.

Og så skal den hårbørste gerne passe til ens hår, som ens hårpragt forandrer sig; måske var man så heldig, at man for nogle år siden faldt over en god hårbørste ved et held, da man var i udlandet – og det er ikke altid prisen, man kan regne med her: selv det billigste kan være det bedste for en.

Men når den så går i stykker, så kan man jo dårligt nok lige smutte til udlandet for at finde den samme hårbørste af en tilsvarende type.

Derfor må man prøve sig frem, til man finder den bedste hårbørste, der passer til ens behov, og så må man notere sig, hvor man kan få den, så længe den laves – og passer til ens hår.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?