Find hjælp til akupunktur i Odense

26 July 2020 Silje Hansen
image

editorial

Akupunktur er en kendt og anerkendt behandling, som stammer fra Asien. Her har man gennem mange året benyttet sig af Akupunkturbehandling ved mange forskellige problemstillinger. Det kan særligt være ideelt for dig, som har ømme muskler, smerter i kroppen eller, hvis du oplever at du er stresset, har ubalance i kroppen eller haft en diskusprolaps. 

Det er en behandlingsform, som det danske sundhedsvæsen i dag benytter sig af. Man kan dermed blive henvist til flere af de godkendte klinikker, der udfører akupunkturbehandlinger. Der er flere undersøgelser, der viser at det hjælper og lindrer de gener og smerter, der nu måtte være i kroppen. 

Hvordan foregår en akupunkturbehandling? 

Inden en akupunkturbehandling, skal du forvente at blive indkaldt til en konsultation, hvor I sammen gennemgår, hvad du har af gener eller smerter i kroppen. Herefter vil behandleren placere dig på en professionel briks, der er tilpasset din krop, så du kan ligge behageligt under behandlingen. Selve behandlingen foregår ved at du får placeret meget tynde og sterile nåle i de zoner og områder i kroppen, som skal have behandlingen. Nålene er så ultratynde og skarpe, at du faktisk ikke vil kunne mærke, når de bliver stukket ind under huden. Det vil blandt andet hjælpe din krop med at lindre de smerter og den ubalance, som typisk finder sted. 

Hvor kan du få akupunkturbehandling i Odense?

Er du på jagt efter et sted, hvor du kan få akupunktur i Odense? Du kan enten få en akupunkturbehandling med henvisning fra din læge, eller ved selv at kontakte klinikken. Her har vi undersøgt markedet for dig, som har bopæl i Odense og omegn. Vi har lagt vægt på at finde en behandler med stor erfaring, og som er kendt for at sætte en ære i sit håndværk. Her kan vi anbefale at du kontakter Bosante.dk. 

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?