Var den første afbudsrejse ikke en succes? Så prøv igen!

28 juni 2021 Anders Lundtang Hansen
Var den første afbudsrejse ikke en succes? Så prøv igen!

Det er lidt mærkeligt, at vi mennesker har en tendens til at tro, at alt skal lykkes i første forsøg, eller vi bliver gode til noget i løbet af kort tid, for sådan hænger verden ikke sammen.

Det er jo forståeligt, at der er forskel på, hvis man skal bage en kage, og hvis man så lægger penge til side til en ferie, får hunden passet, set efter huset og generelt skal bruge ens sparsomme ferieperiode på at tage på en bestemt rejse – for så skal den helst være god.

Man hører derfor mange mennesker siger, at når de så kommer hjem fra en ferie, som de har prøvet første gang, så var det enten en succes eller en fiasko – det er sjældent et sted i midten.

Men hvis den ferie ikke var god, så nægter man næsten kategorisk at tage på den igen.

Prøv en anden afbudsrejse. Den kan være bedre

Så hvis du nu for første gang har hørt om den billigste afbudsrejse og tænker, at det kan være måde, hvorpå man kan komme et helt andet sted hen, end man er vant til, og man så også kan spare en masse penge, så er det måske et forsøg værd.

For en billig afbudsrejse er ikke lig med, at det så er en kvalitetsmæssig dårlig rejse, for det kan have været en tidligere ret så dyr rejse, der nu er blevet billig.

Men hvis turen så ikke er god for en, så kan man associere det med selve afbudsrejsen og sætte lighedstegn mellem turen og selve rejsen.

Sådan behøver det ikke at hænge sammen hver gang, og selv hvis det gjorde i dette tilfælde, så bør man da prøve igen på et andet tidspunkt og måske en anden måde, for så kan det blive den bedste rejse, man nogensinde har været på.

Flere Nyheder