Vær sikker på, at der er styr på alt, når du køber din drømmebolig

09 januar 2018 Emilie Jacobsen

editorial

Det er et stort skridt at tage at skulle købe sin drømmebolig. Det kræver ofte rigtig meget overvejelse i forhold til geografisk placering, størrelsen af huset, kvaliteten af huset og meget andet. Det er derfor en god ide, at du virkelig gør dig nogle tanker i forhold til det. Men det er også vigtigt, at du gør dig nogle tanker i forhold til, om der er skader på huset, som kan komme til at koste dig mange penge, eller om der er noget i kontrakten, du skal være opmærksom på. 

Hvis du ikke er vant til at læse tilstandsrapporter, købskontrakter og alle de andre dokumenter, som du får i forbindelse med et huskøb, er det en god ide, at du får en boligadvokat til at hjælpe dig med købet. Advokaten har styr på det hele i forhold til juraen og kan derfor fortælle dig, hvis der er noget, du skal være særligt opmærksom på. Det behøver ikke at betyde, at du skal droppe dit huskøb, men det kan være, at du skal prøve at forhandle det ned i pris, så prisen bliver mere fair i forhold til de udgifter, du for eksempel kan få til at sætte det i stand. 

Ligger dit drømmehus i nærheden af København, kan det være en god ide for dig, at du hyrer advokatfirmaet eboligadvokat. De har stor erfaring med at hjælpe boligkøbere – både når det er første gang, de skal købe, og når de har prøvet at købe før. Lige meget hvor meget erfaring du har, kan du altså nemt få den hjælp, som du har brug for, når du er kunde hos dem. 

Hos advokatfirmaet ved de godt, at en bolighandel nogen gange skal gå hurtigt. Derfor kan du hos dem få hjælp i løbet af 24 timer, hvis du har brug for det. På den måde kan du hurtigt sige ja eller nej til dit drømmehus. 

Flere Nyheder

05 december 2022

Hvad er tapas?