Mor plakater vil gøre hende så glad at få!

06 July 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvfølgelig skal du ikke komme med den samme mor plakat hver gang, at hun skal markeres, om det bliver mors dag, hendes fødselsdag, som julegave eller noget andet, hvor hun fortjener en gave.

Selvfølgelig kan man da komme til at lave fejl, hvor man køber den samme, men hvis man ved, at ens mor er den type, som der fremviser alle de gaver, hun får af sine børn, så kan det være smart lige at besøge hende forud for at se, hvad hun har af mor-plakater.

Det kan da så ske, at der er nogle andre børn eller børnebørn, som der ikke får talt sammen eller lige ved, hvad mor/mormor/farmor har af plakater til en mor derhjemme, så man køber en, hun allerede har.

Men en ægte mor af sådan en støbning, der også kan være bedsteforælder, vil selvfølgelig ikke forskelsbehandle sine børn eller børnebørn, så det hele bliver da hængt op.

mor plakater

Mor skal hyldes med morplakater!

Andre besøgende hos hende vil måske tro, hun er lidt for glad for at fortælle, at hun er mor, specielt hvis hun har mange af de samme plakater i forskellige rum eller endda det samme, men så burde man lige kunne regne ud, at hun nok har fået disse som gaver.

Men måske er mor samler af de her plakater, så hun vil have dem alle, også selvom det er ens, men så er det bare noget andet, når det er et andet oplag.

Det gør måske heller ikke noget, der ligner lidt hinanden i designet eller deres budskab, for så er det fra forskellige firmaer.

Men i sidste ende er det nok sjovest for langt de fleste mødre, at de får nogle forskellige plakater, og det er altid værd at holde øje med, om der er kommet flere plakater på markedet.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?