Man skal virkelig, virkelig ikke sænke niveauet for hygiejnen i en restaurant!

08 January 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle restauratører kan synes, det er skide irriterende med alle de hygiejneregler, som man skal overholde for at drive en restauration her i landet.

Ansatte skal endda helst have været på hygiejnekursus, som de skal bestå!

Udover der er mange regler for håndtering af maden samt opbevaring, så bliver de regler også håndhævet gevaldigt, hvor man tit kommer ud for kontrol fra myndighedernes side.

Her er de meget strikse med, at man overholder alle reglementer, og man kan måske mene, at nogle af reglerne er lidt for langt ude, men det er trods alt til for folkets sundhed.

Når man officielt arbejder med at servere mad for “fremmede” mennesker, og der ikke er tale om en invitation i et privat hjem, så skal der virkelig være styr på sagerne, før man får lov til at drive sådan et sted.

Og det fremgår tydeligt, om man overholder lovgivningen, da man skal fremvise dette. Man kan være heldig at være en del af eliten, men konsekvensen for det modsatte er anmærkninger, bøder og eventuelt en lukning.

Besøg kun en restaurant, der har styr på hygiejnen

Man tager selvfølgelig på restaurant for at få noget godt at spise, og nogle gange ved man også, hvad man går efter, hvor kvaliteten står mål med prisen.

Men selv “billig mad” skal laves efter alle reglerne, så om man oplever billig eller dyr mad, og kvaliteten ikke er derefter, så kan man næsten være sikker på, at når man slækker på det område, så slækker man også andre steder.

Og det er ikke godt for din sundhed.

Et sted, hvor der er styr på den slags ting, er https://www.sasonbr.dk/ .

Du kan selv besøge stedet for at se det med selvsyn.

Selvfølgelig er der også andre gode steder, hvor der er styr på hygiejnen, så man kan altid lige danne sig et overblik, inden man sætter sig til bords, om standarden ser ordentlig ud.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?