Hyggelig restaurant i Ringsted

12 July 2018 Marie Pedersen

editorial

Ferdinands Bøfhus er en kødglad restaurant i Ringsted, der serverer både brunch, frokost og aftensmad. Menuen bliver sammensat af dygtige kokke med mange års erfaring inden for gastronomi. Hos Ferdinands er er fokus på sæsonens råvarer og på at udnytte både danske såvel som udenlandske råvarer. Du vil opleve at blive taget med på en gastronomisk rejse, hvor du har mulighed for at opleve alt fra de bedste udskæringer af amerikansk kvæg, til marineret, uruguayansk kødkvæg. Udover kød, tilbyder Ferdinands Bøfhus et udvalg af fiskeretter, herunder laks og rejer,  men især kødet er et område, der i høj grad bliver fokuseret på.

Tager du på Ferdinands Bøfhus for at spise frokost, bliver du præsenteret for et udvalg af frokostbøffer og frokostburgere. Disse kan kombineres med restaurantens lækre salatbuffet. Til frokost finder du også et udvalg af laksetallerkener samt en tapasmenu med årstidens råvarer.

Om søndagen tilbyder Ferdinands Bøfhus en lækker og gennemført søndagsbrunch. I brunchbuffeten finder du alt det, en god brunch skal indeholde, i form af æg, bacon, pølser, frugt, frisk brød og pandekager.

En middag er naturligvis ikke fuldendt uden drikkevarer. Derfor finder du hos Ferdinads Bøfhus et imponerende vinkort, og restaurantens kompetente tjenere står klar til at vejlede dig i forhold til hvilken vin der vil passe bedst til den ret du har valgt. Sortimentet inkluderer både hvid-, rød- og mousserende vin.

Hvad enten du vælger at spise aftensmad på Ferdinands Bøfhus, eller blot kommer forbi for at få en øl eller en cocktail, vil du opleve en uhøjtidelig og afslappet atmosfære. Restauranten ligger i hyggelige omgivelser og indretningen er indbydende og moderne. Man forsøger på Ferdinands Bøfhus at genskabe den klassiske steakhouse-stemning.

Tag din familie, din kæreste eller dine venner med på Ferdinands Bøfhus, og få en god og gennemført madoplevelse i en af Ringsteds hyggeligste restauranter.

 

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?