Hvilket webhotel skal du lige bruge?

23 June 2021 Anders Lundtang Hansen
image

Kort – og lidt forenklet forklaret – er et webhotel det sted, som du har din hjemmeside, email og domæne opbevaret, hvor det skal operere fra.

For selvom du jo ikke kan tage disse ting og have dem i hånden (du kan kun have enhederne, som du tilgår disse ting på fysisk), så skal de stadig forefindes et sted, hvor de har ophold og bopæl så at sige.

Man kan så skifte dette webhotel ud, som man kan skifte hotel i det virkelige liv, hvis man nu finder et sted med flere fordele, mere plads, eller man simpelthen bliver nødt til at udvide, fordi man begynder at fylde mere og mere eller opdaterer på den front.

Der er jo forskel på, hvis man laver en lille hjemmeside som hyggeprojekt, eller man er et helt firma, der skal have en webshop og emails til mange medarbejdere.

Hvad kræver du af dit webhotel?

Således kan man blandt andet have brug for et webhotel wordpress, som er en populær og meget brugervenlig hjemmeside for både amatører og professionelle at benytte sig af, når de skal opbygge en hjemmeside og bruge den som enten fremvisning, shopping eller noget helt tredje og fjerde.

Det kræver så stadig det rette webhotel, og hvis du klikker på det tidligere link, så vil du kunne se en oversigt over forskellige muligheder af webshops, og hvad de kan benyttes til.

Her er det værd at kigge efter og overveje, hvad man skal bruge, for man kan ende med både at få det gratis og så betale lidt mere for det.

Man kan så vælge en pakke og opgradere senere, hvis det bliver nødvendigt.

Dog er der den gode service på, at man kan vælge en pakke med oprettelse, og så fungerer det stort set lige efter, at ens betaling er blevet registeret.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?