Hvilken restaurant skal man vælge?

11 December 2018 Anders Lundtang Hansen

editorial

Selv i et så lille land som Danmark er der mange forskellige restauranter at vælge imellem, og valget af en restaurant beror jo også en del på, i hvilken sammenhæng man har tænkt sig at tage ud at spise.

Skal man på parmiddag?
Er det en familieoplevelse?
Skal man vise en turist, hvad dansk mad er?
Eller har man eventuelt lyst til at spise alene?

Disse scenarier og mange flere er med til at være udslagsgivende for, hvor man vælger at indtage maden og drikken henne væk fra ens hjem.

Mange restauranter kæmper om ens opmærksomhed i både provinsen og hovedstaden og vil gerne have, at du vælger dem som deres foretrukne måltidssted hver gang, om det så er til frokost, brunch, middag eller aftensmad.

Det samme ser man med de sæsonbetonede måltidsretter såsom dem, der hægter sig til påske, jul eller nytår.

Restauranterne vil gerne have, at du altid og i alle sammenhænge vælge lige deres sted, så deres udvalg forsøger oftere end undtagelsen at favne alle slags retter til alle tider.

Og så ser man endvidere, at restauranterne forsøger at inkorporere de nyeste madtendenser for at ramme det segment, der altid søger de opdaterede madstrømninger.

Der skal selvfølgelig være en restaurant til enhver smag, men hvorfor ikke vælge en god, dansk restaurant på Gammel Kongevej i København, hvor du får flere af de danske retter, men hvor der stadig er plads til udvikling, men til en fair pris?

Det får du med Restaurant Cassiopeia, der lander i den perfekte gråzone mellem at servere traditionelle danske retter samtidig med, at de forsøger at forny sig uden at gå på kompromis med den stolte danske madkultur.

Her er der vitterligt tale om en restaurant, du kan vælge til alle sammenhænge og anledninger, hvor alle munde vil være mættet tilfredsstillende efter endt besøg med god servering, service og ikke mindst maden.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?