Hvad laver en psykoterapeut?

08 April 2022 Astrid Pedersen

editorial

En psykoterapeut hjælper gennem samtale baseret terapi mennesker med at komme igennem livskriser, realisere deres potentialer, eller leve med tilstande så som angst eller depression.

Mange psykoterapeuter har specialiseret sig inden for et eller flere emnefelter, for eksempel sorgterapi, eksistentielle kriser, parterapi eller psykoterapi for børn og unge. Langt de fleste psykoterapeuter arbejder dog bredt og inden for et varieret spektrum, og vil kunne hjælpe dig med alt fra et hensygnende parforhold til langvarig sorg lidelse eller behandling af stress.

Hvad kan jeg opnå med psykoterapi?

Hvis du har brug for en god samtale partner eller en terapeut som kan hjælpe dig med at få styr på dine problemstillinger er en psykoterapeut et oplagt valg. En psykoterapeut kan være både din støtte og din coach, og kan hjælpe dig med at finde den motivation som skal til for at få din tilværelse på ret køl igen.

Hos en psykoterapeut kan du få hjælp til alt hvad der tynger dig. Gennem samtaler med en dygtig psykoterapeut kan du vende alle de problemstillinger som udgør hæmninger og forhindringer for dig i din hverdag.

psykoterapeut

Så snart disse kommer frem i lyset har du mulighed for at anskue dem i et nyt perspektiv. På den måde bliver det nemmere at forholde sig til eksempelvis en angst lidelse eller en sorg – og til at leve med tilstanden i stedet for at frygte den.

Hvor kan jeg finde en dygtig psykoterapeut i Hillerød?

Hvis du er bosat i den nordlige del af hovedstadsområdet, nærmere betegnet Hillerød og omegn, kan du med stor fordel vælge den dygtige psykoterapeut Christian Uhrskov.

Hos Christian Uhrskov er du sikret en professionel behandling som er baseret på mange års erfaring inden for samtaleterapi. Du kan få hjælp til blandt andet at få styr på din livssituation, at komme videre i tilværelsen efter et brud, eller skabe klarhed over dine mål og drømme. Klik ind og læs mere på christianuhrskov.dk

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?