Her finder du den helt rette espressomaskine til din arbejdsplads

06 November 2021 Silje Hansen
Her finder du den helt rette espressomaskine til din arbejdsplads

editorial

Kaffe er ikke bare kaffe. Kaffe er en varm drik som mange danskere sætter stor pris på at nyde. Det er noget vi drikker hele døgnet rundt alt efter om man er til kaffe om morgenen, middagen eller om aftenen. Kaffe kommer i dag også i mange forskellige varianter, hvorfor det har åbnet op for et helt nyt univers.

På langt de fleste arbejdspladser bliver der serveret kaffe til medarbejderne. Det bliver som regel brygget manuelt i kander, hvis ikke man har en fuldautomatisk espressomaskine. Ulempen ved kandekaffe er som regel at det tager en del tid for en medarbejder at lave hver morgen og middag. Der vil oftest også spildes en hel del kaffe, fordi det ender med at blive koldt i løbet af dagen.

Med en fuldautomatisk espressomaskine kan du få serveret en frisk kop kaffe hele døgnet rundt. Her skal du bare fylde espressomaskinen med kaffebønner eller formalet kaffe.

Hvad skal du vælge en espressomaskine efter?

Hvis du er i markedet for at finde en espressomaskine, kan vi varmt anbefale dig at undersøge dine muligheder. Der findes nemlig flere forskellige modeller og typer af espressomaskiner. Her kan du først og fremmest vælge mellem en automatisk espressomaskine med en vandbeholder eller en der direkte kan tilsluttes til et vandanlæg. Fordelen ved at tilslutte espressomaskinen til et vandanlæg er, at du ikke skal gå og fylde vand i beholderen i løbet af dagen.

Det er vigtigt at den espressomaskine du vælger kan servicere alle medarbejderne i løbet af dagen. Den skal derfor være i stand til at brygge kaffe nok til alle medarbejderne.

Find en espressomaskine der egner sig til erhverv

Er du i tvivl om, hvilken espressomaskine du skal vælge, kan vi varmt anbefale dig at se på udvalget hos kaffeexpressen.dk. Her kan du vælge mellem espressomaskiner i forskellige størrelser og prisklasser.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?