Find en dygtig og kompetent akupunktør i København

02 juni 2022 Astrid Pedersen
Akupunktør København

advertorial

Du har måske hørt om den oldgamle asiatiske praksis akupunktur, som i al sin enkelthed går ud på at placere nåle de helt rigtige steder på kroppen. Men hvad går akupunktur egentlig ud på – og hvad er gevinsterne?

Hvad kan jeg opnå med akupunktur behandling?

Du kan opnå rigtig mange ting med akupunktur behandling når det handler om eksempelvis hovedpine, sportsskader, ryglidelser, gigt eller andre autoimmune sygdomme så som allergi og overfølsomhed. Mange gigt patienter beretter eksempelvis om rigtig god forbedring i bevægelighed samt færre smerter efter et behandlings forløb med akupunktur, lige som en del allergikere sværger til akupunktur som deres primære behandlings form.

Akupunktur kan hjælpe dig hvis du døjer med senfølger efter hovedtraumer, whiplash eller lignende skader. Ofte vil massage eller tilsvarende behandling være for hardcore for en person der lider af hjernerystelse, og derfor kan en akupunktur behandling sagtens være et godt alternativ.

Akupunktør København

Akupunktur benyttes også i vid udstrækning i forbindelse med stress behandling. Der er god evidens for at akupunktur behandlinger nedbringer sværheden af stress symptomer, og faktisk kan neddrosle aktiviteten i det sympatiske nervesystem. Derfor kan du med stor fordel booke akupunktur som et led i din stress behandling.

Endelig benyttes akupunktur – i særdeleshed den variant som kaldes øreakupunktur – til behandling af misbrug og afhængighed. Er du således i gang med et rygestop, kan du vælge at supplere dette med et akupunktur behandlings forløb og opnå rigtig gode resultater heraf.

Hvor finder jeg en god akupunktør i København?

Hvis du leder efter en klinik, som tilbyder professionelle akupunktur behandlinger, kan du med fordel opsøge Akupunktur Klinik på Søndre Fasanvej i Valby. Hos Akupunktur Klinik finder du udelukkende dygtige og erfarne behandlere med den rette uddannelse og ekspertise, som står parat til at hjælpe dig.

Du kan læse mere, og booke tid til din første akupunktur behandling, på hjemmesiden aku-punkturklinik.dk.

Flere Nyheder

05 december 2022

Hvad er tapas?