Få tips og tricks af en anlægsgartner til din have

31 oktober 2020 Lotte Hindsberg
Få tips og tricks af en anlægsgartner til din have

Har du en have, er der flere gode årsager til at få en anlægsgartner ud. Det kan være, at du er ny udi haver og gerne vil have råd og vejledning til, hvordan du bedst kan anlægge din have. Alle haveejere har oplevet at have købt en masse planter og buske, og så dør de eller også trives de ikke rigtigt.

Det kan også være at du er ved at blive ældre og ikke længere har samme energi som før og gerne vil have tips og tricks til, hvordan du kan ændre haven så den passer til dit energibehov. F.eks. hvordan nedlægger du bede eller får dem arrangeret, så der ikke er så meget arbejde.

En tredje mulighed er at du trods erfaren udi haver, bare har lyst til at få noget inspiration til nye ideer til hvordan du kan lave et område i din have.

Lys og mørke

Som tidligere skrevet er en af de mest frustrerende ved at købe blomster og planter at de dør og man ikke ved hvorfor. En anlægsgartner kan fortælle dig hvorfor. Det kan være at du har plantet dem i den forkerte slags jord. At du har plantet blomster og planter der bedst trives i skygge midt i solen eller omvendt. Hvilke planter der trives sammen og i hvilken jord, kan din anlægsgartner fortælle dig.

At få en anlægsgartner ud kan i første omgang virke dyrt men på sigt er der mange penge at spare i planter, blomster og jord. For ikke at sige i frustrationer i at al den tid og kræfter man har brugt på at indkøbe, bringe hjem og plante alt har været forgæves.

Så hellere bruge et par timer på at få øget ens viden, som gør at man fremadrettet slipper for at bruge penge på planter og blomster, som dør eller mistrives.

Flere Nyheder