Få flyttet dine maskiner nemt og sikkert

07 april 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Bruger du store maskiner i din virksomhed, er det ikke sådan lige til at flytte dem, når du har brug for at ændre på opstillingen. Derfor skal du selvfølgelig have nogle professionelle til at komme og hjælpe dig med det. De kan sørge for, at maskinerne bliver flyttet nemt og sikkert, så der hverken sker skade på maskiner, mennesker eller bygninger. 

Leder du efter en vognmand i Sønderborg, der kan hjælpe dig med at flytte dine maskiner i virksomheden, er det en god ide, at du ser nærmere på Keldorf Transport. Et af deres specialer er nemlig at hjælpe dig med at flytte dine maskiner sikkert rundt på din matrikel. Det vil derfor være en kæmpe fordel for dig at kontakte dem. 

Med deres store kompetencer på området vil de i langt de fleste tilfælde kunne hjælpe dig med at flytte maskinerne. Det er i hvert fald altid en god ide, at du kontakter dem for at høre, hvad dine muligheder er. 

vognmand Sønderborg

Også flytning med kranbil og fragtbil

Har du brug for at få transporteret noget væk fra virksomheden, kan de selvfølgelig også hjælpe med det hos Keldorf Transport. De har både kranbiler og fragtbiler og udfører hver dag en lang række forskellige former for transportopgaver. Der vil derfor ikke være mange opgaver, som de ikke kan hjælpe dig med at løse. 

Udover at flytte maskiner har de for eksempel også specialiseret sig i at flytte både. Der kan de flytte både, der er op til 14,3 meter lange. De er altså vant til at køre med nogle meget store og lettere uhåndterlige transporter. Hvis du har brug for at få flyttet noget gods, der er noget lidt udover det sædvanlige, kan det derfor være oplagt at kontakte dem og høre, om de kan hjælpe dig med at finde en god løsning. De kan de højst sandsynligt. 

Flere Nyheder

05 december 2022

Hvad er tapas?