Få de bedste kulinariske oplevelser på din lokale restaurant

24 October 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er det ikke snart på tide at forkæle sig selv med en tur på restaurant? Alle burde unde sig selv – og en eventuel partner eller god ven – et lækkert restaurant besøg i ny og næ. Hjemmelavet mad kan være ganske velsmagende, og det er hyggeligt at spise ved hjemmets arne. Men der er nu noget helt særligt ved at blive serviceret på en restaurant i top klasse, hvor maden er tilberedt efter alle kunstens regler, anrettet smukt på tallerkenen og ledsaget af en vin særligt tilpasset rettens sammensætning.

Hvor finder jeg en god restaurant i Fredericia?

Der kan godt være langt mellem snapsene, når det handler om at opstøve en decideret gourmet restaurant uden for de større danske byer. Men inden for de senere år har restauratører, kokke og iværksættere fået øjnene op for de mange muligheder, som ligger i landets geografiske udkants områder.

I Tønder og Fredericia finder du prima eksempler på dette fænomen, i form af to restauranter, som begge går under navnet Restaurant ROS. Konceptet Restaurant ROS er udviklet af kokke duoen Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard, som efter mange år i danske stjerne køkkener på restauranter så som Søllerød Kro, Brødrene Price og Cofoco er vendt hjem til det sønderjyske for at fortsætte succesen på hjemlige breddegrader.

Du kan trygt booke bord hos Restaurant ROS i sikker forvisning om et ganske uforglemmeligt måltid, fremstillet på årstidens friske råvarer. Såvel grøntsager som kød, der serveres hos Restaurant ROS, er i så vidt muligt omfang høstet lokalt, og sammensat med sans for finessen. ”Jordnær med kant” og ”gourmet mad i øjenhøjde” er Restaurant ROS’s mottoer – og du vil kunne smage essensen af disse slagord, hvis du vælger at spise dig igennem en velkomponeret menu på en af de to restauranter.

Du kan læse mere på https://restaurantros.dk/fredericia/ 

 

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?