En frygt for hacking på infoskærme

21 June 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du nogensinde har set en thriller eller bare en anden spændingsfilm af den mere moderne slags eller en af arten, der er lidt ældre, eller hvor man prøver at skue ind i fremtiden, så er det næsten sikkert som amen i kirken, at man på et tidspunkt får set en infoskærm eller flere.

Det er ofte sådan nogle, man bruger til at holde befolkningen i armod og forklare dem, hvordan de skal arbejde systemet for at tjene deres land bedst og dermed dem selv – selvom regeringen er korrupt og udnytter befolkningen.

Man venter bare på revolte og oprør, og det sker da tit og ofte også, og hvordan foregår det så lige?

Det bliver ofte portrætteret ved, at nogle mennesker hacker ind på sådan en infoskærm og udsender deres egen meddelelse enten live eller via en båndet optagelse.

Og pludselig kan sådan noget mekanik, som oprørerne har fikset sammen i et skur, være nok til at hijacke et signal, hvor de kan sende deres eget budskab ud via fjendens infoskærm.

Og lige meget, hvad fjenden gør, så kan de ikke stoppe det signal. Deres plan er ødelagt.

Nu ved vi godt, at du ikke er fjenden, og man bruger de her skærme i mange positive sammenhænge, som du sikkert vil gøre det, hvis du blandt andet køber de bedste af slagsen fra http://asginfosystemer.dk/ .

Men derfor kan frygten fra sådan nogle film måske godt have sat sig i dig.

Ikke nødvendigvis fordi du frygter nogle mennesker, der vil forsøge at skabe oprør i samfundet, men hvis det nu er nogle ballademagere, der vil drille dig – bare for at drille – og så sætter de et negativt brand på din virksomhed, og så skal du ud at forsvare dig i medierne, fordi du bliver ramt af en shitstorm.

Bare rolig, den slags er blevet testet med mange infoskærme; den slags kommer ikke bare til at ske. De er godt sikrede.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?