Derfor skal du beskytte din hjemmeside med SSL

04 September 2021 Steffen Hansen
Derfor skal du beskytte din hjemmeside med SSL

Hvis du har en hjemmeside, så er der nogle sikkerhedsforanstaltninger, som du er nødsaget til at tage. Hvis du ikke tager dem, så kan det have fatale følger for din hjemmeside, og derfor giver vi dig her i indlægget noget information om, hvorfor du skal bruge et SSL certifikat på din hjemmeside.

Giver beskyttelse

Den største grund til, at man skal installere et SSL certifikat er, at det er lavet til at beskytte din hjemmeside. Det holder simpelthen hackere ude, så du kan føle dig mere sikker med din hjemmeside. Det holder nemlig også hackere væk, som kan være ude på at stjæle data fra de besøgende du har på hjemmesiden. Ved at have et SSL certifikat beskytter du derfor dine besøgende, så de ikke ender med at få stjålet og misbrugt deres data af IT kriminelle.

Hvis du ikke har et SSL certifikat, kan du klikke her for at få et: få ssl certifikat.

Hvordan gør hackerne?

Det hackerne gør, hvis du ikke har et SSL certifikat er rimelig simpelt. De bruger typisk hjemmesiderne til to ting. Som beskrevet ovenfor, så kan de være ude på at stjæle data fra dine besøgende, men det kan også være, at de gør det i forbindelse med SEO. Her kan de nemlig finde på at hacke hjemmesider, for at lave skjulte undersider, som du ikke ligger mærke til. Derved kan de få en masse hjemmesider til at sende links over til deres side, som gør, at de kan rankere højere på søgemaskinerne.

Der er derfor flere grunde til, at du skal beskytte din hjemmeside med et SSL certifikat. Du skal gøre det for dine brugeres skyld, men også for, at du ikke pludseligt har en hjemmeside der ikke er troværdig for dine besøgende. Hvis du er rigtig uheldig, så kan de finde på at slette alt på din hjemmeside, og ligge deres eget op.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?