Professionel rekruttering giver garanti for kvalificerede medarbejdere

18 February 2018 Astrid Pedersen

editorial

Skal din virksomhed eller organisation udvide, eller har du måttet sige farvel til en eller flere medarbejdere, skal du sandsynligvis til at ansætte nye. Og det er ikke sikkert, at du alene kan overkomme den opgave oven i dit daglige arbejde – en rekrutterings- og ansættelses proces kan være en langtrukken affære, som koster tid og ressourcer. Og hvis du ender ud med at få ansat den helt forkerte kandidat, fordi du ikke kunne afsætte den nødvendige tid til at foretage det rette valg, vil det ydermere kunne ses på bundlinjen, da en sådan fejl i de fleste tilfælde fører til enten en opsigelse eller en afskedigelse.

Endnu en konsekvens af en sådan fejlslagen procedure er, at du så skal begynde forfra med rekruttering og ansættelse. Dette kan, med andre ord, ende med at koste dig og din virksomhed dyrt.

Foretag det rette valg – lad et rekrutteringsbureau stå for udvælgelsen af medarbejdere

Netop af ovennævnte årsager vælger et stigende antal danske virksomheder og organisationer at overlade rekruttering af nye medarbejdere til et professionelt rekrutteringsbureau. Den helt store fordel ved at overlade ansvaret for søgning og udvælgelse af kandidater til den ledige stilling til et rekrutteringsbureau er, at du selv slipper for besværet – og i øvrigt kan være helt tryg ved, at opgaven varetages af professionelle, som ved hvad de foretager sig.

Et rekrutteringsbureau består typisk af yderst kompetente konsulenter, med en professionel tilgang til opgaven og et højt mål af faglig stolthed, Deres opgave er at finde den bedste kandidat til dig – en kandidat, hvis profil passer perfekt ind i din virksomhed, og hvis erfaring, faglige kvalifikationer og øvrige kompetencer modsvarer de krav, der er sat op i stillingsbeskrivelsen. Ved hjælp af redskaber så som bestemte interview teknikker, personlighedstests og case assignments kan en rekrutteringskonsulent på professionel vis udvælge den perfekte profil.

Du kan få mere at vide om rekruttering på https://www.dedikation.dk/

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?