Skab opmærksomhed ved din butik med et beachflag!

14 December 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Din butiksfacade kan til tider godt gå helt ubemærket hen. Hvis ikke kunderne ved, at din butik ligger der, opdager de den måske slet ikke. Men det kan du selv ændre på. Der er heldigvis mange ting, du selv kan gøre for at skabe opmærksomhed omkring din butik. 

Læs med i denne artikel og find ud af, hvordan du gør!

Skab blikfang udenfor din butik

Uanset om din butik ligger inde midt i centrum eller om den ligger ud til en stor vej, så skal du have kunderne til at komme ind. Det kan være svært begge steder. Hvis ikke kunderne ser noget, der fanger deres blik, går de sjældent ind i en ukendt butik. 

Nogle af de ting du kan bruge til at skabe blikfang, er:

Flotte butiksvinduer

Et flot vindue tiltrækker altid opmærksomhed. Er det interessant, kigger man lige ind af ruden, og har man behov for nogle af tingene, kommer man også ind i butikken.

Du kan gøre dit butiksvindue spændende med flotte udstillinger, nye produkter eller noget der får folk til at snakke om din butik. 

Tilbudsskilte

Har du tilbud i butikken? Så er det naturligvis noget, du skal gøre kunderne opmærksom på. Du kan nemt fange kundernes blik med gode tilbud.

Skilte med tilbud kan hænges op i dine butiksvinduer, men du kan også bruge skilte udenfor butikken. Så kunderne bliver mødt af dem, når de går eller kører forbi. 

Store og flotte beachflag 

En tredje ting, der virkelig kan skabe blikfang, er beachflag. Nu tænker du nok på sol og strand. Men nej, det er ikke en nødvendig for at bruge beachflag udenfor din butik. 

Beachflag er store og prangende, og derfor er det noget, der bliver lagt mærke til. Specielt hvis der er en hel række af dem. Det kunne være uden for din indgang, men også andre steder, hvor du har fået lov at stille dem op. 

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?