Når man ikke skal tage chancen med en pakke til eller fra USA

09 September 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er så mange ting, der er billigere ovre i USA, og det hænger også sammen med lønningerne, der generelt er lavere end herhjemme, hvorfor tingene for en amerikaner som sådan ikke er billigere, fordi det modsvares af deres løn.

Men for os danskere kan der være mange penge at spare.

Lige indtil man opdager, at med fragt, levering, forsendelse og så videre, så vil en pakke fra USA – og sådan set også en pakke til USA – ende med at koste mange penge i det samlede hele, hvorfor det ikke rigtigt kan svare sig for en udnytte de lave priser.

Derfor er det kun fornuftigt, at man finder et billigere alternativ herhjemme eller i resten af EU, for selvom prisen måske så er lidt højere end i USA, så bliver det sammenlagt billigere grundet den lavere fragtpris.

Når man IKKE skal tage chancen med en pakke fra USA

Der er også andre grunde, man kan ende med at være uheldig i den forbindelse, for det kan være, at du handler via en privat forhandler og ikke en butikskæde eller enkeltstående forretning.

Så kan det være, at vedkommende spørger dig, om man lige må sende noget andet med, som du bedes sende videre eller aflevere til nogle i nærheden af dig.

Du er ellevild over din vare, og vedkommende lover dig endda måske en prisnedsættelse, hvis du vil gøre denne tjeneste, hvorfor du bliver endnu mere glad bare ved tanken.

Og den lille tjeneste kan du sådan set godt overkomme.

Problemet er bare, at det kan være ulovligheder, som vedkommende vil sende med varen!

Og når man med stor sandsynlighed bliver taget i tolden, så klapper fælden for en, for selvom man reelt ikke anede, hvad man modtog, så er man stadig ansvarlig i at have forsøgt at smugle dette ind i landet.

Den situation skal du helst ikke ende i.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?