Er dit syn ikke så godt, som det har været? Så besøg en øjenlæge på Østerbro

17 July 2019 Kamilla Sonne

editorial

De fleste af os kommer på et eller andet tidspunkt til at miste vores gode syn. Efterhånden som vi bliver ældre, og vi bliver bedre til at udjævne fejl med briller og kontaktlinser, er det et faktum, at vores syn bliver dårligere. Langt de fleste af os er afhængige af vores syn for at kunne fungere i en dagligdag. Derfor er det afgørende, at man er opmærksom på sit syn og søger hjælp, så snart man oplever, at ens syn ikke er så godt mere. Det er nemlig både anstrengende og usundt at gå rundt med dårligt syn uden at få hjælp. Det kan i visse situationer også blive farligt, fx hvis man kører bil med meget dårligt syn. Derfor bør du opsøge en øjenlæge på østerbro og få en professionel vurdering, så snart du bliver opmærksom på dit svækkede syn.

En øjenlæge vurderer dine øjnes sundhed

I dag kan man gå til en optiker, hvis man oplever, at ens øjne ikke længere er så gode. De har uddannelse og redskaber til at bestemme, hvor dårligt dit syn er, og hvor meget styrke du skal have i dine briller og kontaktlinser. Men det er dog begrænset, hvad de ellers kan sige om dine øjne. Besøger du en øjenlæge på Østerbro, kan du få en helhedsvurdering af dine øjnes sundhed og dit syn generelt. På den måde kan du blive opmærksom på eventuelle øjensygdomme eller lignende, inden de virkelig bliver alvorlige. Hvis du virkelig vil have en professionel vurdering og være på den sikre side, bør du altså vælge en øjenlæge på Østerbro.

Øjenlæger kan mere

En øjenlæge på Østerbro vil kunne sige og behandle i højere grad, end en optiker kan. Hvis dit syn fx er generet af grå eller grønne stær, er det klart, at man bør opsøge en læge frem for en optiker.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?