Hvad eksisterer der af mulige hegnsopgaver?

21 June 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Formentlig vil du blive overrasket over, hvor mange slags forskellige typer af hegnsopgaver, man egentlig kan komme på, når man tænker lidt ud af boksen og tænker på alt fra forskellige brancher til forskellige opgaver i det private.

Det mest almindelige eksempel er nok, at man gerne vil have opført et hegn derhjemme, som kan være af alt fra metal til vegetation og bare planker af træ.

Dem kan man sætte op omkring have, eller man vil måske have hegnet placeret ved en terrase eller til en altan, så man kan få et bedre privatliv fra nysgerrige blikke.

Det kan også være ude i en park og dermed det offentlige rum, hvor en kommune gerne vil have sat et hegn op, fordi det forskønner området – eller også har man problemer med bøller og ballademagere, forsøger at komme ind på et område og udøve vandalisme, når der ellers burde være lukket.

Og man har ikke ressourcerne til at have overvågning på stedet.

Således kan hegnsopgaver jo også være, hvis man er et firma, der har noget dyrt inventar, som man gerne vil beskytte. Her er det nærliggende, at man opfører et hegn af en art, så man kan holde unødvendige instanser ude. På den måde er der også større chance for, at forsikringen vil hjælpe en, hvis der skulle ske indbrud.

Det kan også være en byggeplads, der er opført midlertidige, hvor man gerne vil have sat et hegn op, der holder folk ude.

Midlertidige hegn ser man også ved indhegning af foldere eller til for eksempel kræmmermarkedet eller festivaler, hvor man gerne vil opdele områder og vise folk, hvor de skal bevæge sig i retning af.

Et hegn er jo sådan set også den adskillelse, der er mellem en scene op publikummet.

Kontakt http://brondum-skovservice.dk/ for at høre, hvilke af opgaverne, de kan hjælpe dig med.

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?