Gør din bolig større med en tilbygning

04 February 2020 Mette Nielsen

editorial

Står du i en situation, hvor du er vokset ud af dit hjem og har behov for mere plads, så behøver du ikke nødvendigvis at flytte til en ny bolig for at få det.

Er pladsen trang hjemme hos jer, og kan I ikke længere være i jeres bolig på en god måde? Så er det måske på tide at gøre noget ved sagen, og der findes heldigvis flere muligheder.

Du kan selvfølgelig begynde at kigge dig om efter et nyt hjem med flere kvadratmeter, men du kan også begynde at undersøge, hvad du kan gøre med den bolig, du allerede har. Bor du i et område, du godt kan lide, og holder du af jeres hjem, så behøver du ikke nødvendigvis at flytte til noget andet.

Hvis du ejer din bolig og bor i hus, så er der på de fleste grund mulighed for at bygge til dit allerede eksisterende hus, hvis du ønsker det. 


Få hjælp til det praktiske og byggearbejdet
Når du går i gang med at overveje, om du skal have en tilbygning til din bolig, så er der en del regler og overvejelser, du skal have i tankerne. 

Det er vigtigt at undersøge emnet grundigt og eventuelt få hjælp af en professionel, der kan vejlede dig i processen. Der er regler for, hvor, hvordan og hvor meget du må bygge til. Dem skal du sætte dig ind i og planlægge ud fra det. Når du har en plan for dit projekt, kan du enten selv gå i gang med byggearbejdet eller få et erfarent firma til at stå for det.

Fordelen ved at vælge et firma, der kender til processen, er, at så er der styr på det meste. De kender til processerne, og du kan dermed være mere rolig omkring det hele. Find et firma i nærheden af dit lokalområde – bor du på Nordfyn, så find en, der kan lave en tilbygning på Nordfyn

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?