Målrettet genoptræning i professionelt træningscenter

05 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du kommet til skade i forbindelse med sportsudøvelse eller ved et uheldigt fald? Så bør du selvfølgelig lade en læge tilse det ramte område, og eventuelt få foretaget en røntgen eller ultralyds undersøgelse. Og selv om der ikke skulle være tale om en fraktur eller en alvorlig skade så som for eksempel et overrevet korsbånd eller en ødelagt menisk bør du finde et sted hvor du kan gå til genoptræning i de efterfølgende uger eller måneder.

Hvornår er det nødvendigt med genoptræning?

Mange mennesker tror fejlagtigt at genoptræning er forbeholdt patienter med eksempelvis følger fra en hjerneblødning eller en blodprop, eller mennesker som har været udsat for et svært traume. Men faktisk kan du have stor glæde af målrettet genoptræning selv hvis du blot har oplevet en forstuvning eller en anden lignende skade, for eksempel en fiber sprængning.

Har du forstuvet et led eller fået en skade på en muskel, en sene eller et ligament vil du nemlig skulle bruge en del tid på at skåne det ramte led. Du vil således kompensere på uhensigtsmæssig vis andre steder i kroppen – og dette kan medføre skævheder og slitage på andre led og muskler. Derfor er genoptræning vigtig, også i forbindelse med mindre skader.

Med den rette genoptræning kan du hurtigt genskabe den rette balance i kroppen og undgå yderligere skader og skavanker som følge af småskader. Og lader du en dygtig fagperson forestå din genoptræning vil du samtidig kunne opnå en øget krops bevidsthed hvilket vil kunne hjælpe dig til at undgå fremtidige skader.

Hvor kan jeg gå til genoptræning i Herlev?

I Herlev kan du gå til genoptræning hos de dygtige og erfarne folk som har åbnet trænings centeret Tartarus Gym. Tartarus Gym tilbyder genoptræning efter alle slags skader, foranstaltet af professionelle trænere. Du kan læse mere om Tartarus Gym på hjemmesiden tartarusgym.dk

More articles

05 December 2022

Hvad er tapas?