Slidte trægulve kan gøres flotte igen

18 april 2022 Niels Geckler
gulvafslibning i Jylland

advertorial

Slidte og medtagede trægulve kan tit blive flotte igen. Har du tænkt på, at få gulvet afhøvlet eller slebet, så tjek gulvkanonens priser.

Gulvets tilstand og udseende vil præge hele det samlede indtryk man får, når man går ind i et rum. Du har måske nogle rum i boligen med trægulve, der ikke længere ser så flotte og indbydende ud. Måske har du overvejet at få lagt nyt gulv de steder, men det er meget muligt, at du kan få gjort gulvene så gode som nye uden at skulle skifte dem helt ud.

Mange gange kan man med et trægulv i en fornuftig kvalitet komme rigtigt langt ved at afslibe det en eller flere gange. Står det rigtigt slemt til kan man starte med at høvle gulvet af inden man sliber det. Ved at høvle det af kan man få bugt med dybere skrammer og lignende. Men det er en grov behandling, som skal efterfølges af en slibning. Først en grov slibning og derefter en finere slibning, der efterlader en dejlig overflade. 

gulvafslibning i Jylland

Slib gulvet selv eller overlad det til en fagmand med ekspertise og erfaring

Det er ikke umuligt at slibe sine gulve af selv. Det kræver bare, at du har sat dig ind i hvad du skal gøre. Og så kan man leje udstyr forskellige steder. Men hvis du ikke har tid til det eller mod på at kaste dig ud i sådan en opgave, så er der mulighed for at hyre et firma til det uanset hvor i landet du bor.

Hvis du hyrer en fagmand til opgaven skal du bare selv rydde gulvet for møbler, tæpper og hvad der ellers måtte være, så der er plads til at arbejde. Og du skal så vælge hvilken efterbehandling gulvet skal have. Skal det for eksempel lakeres, eller måske have sæbe eller olie?

Flere Nyheder