Redningsveste skal altid passe

08 september 2020 Anders Lundtang Hansen
Redningsveste skal altid passe

Nå vi skal vælge tøj generelt, så skal vi jo se efter, om kludene passer en, for ellers er der ikke rigtig nogen grund til at investere i det.

Det skulle måske mest af alt være tøj, som man giver til børn, hvor det lige er en størrelse eller to for stort, så der er noget at vokse i. Det er jo meget praktisk, når børn nu vokser så hurtigt.

Men det er specielt vigtigt, at man sørger for, at redningsveste passer til dem, der skal bruge dem, for det kan vitterligt betyde den store forskel mellem liv og død, når uheldet er ude.

Dog kan det ved første øjekast se ud som om, det ikke er noget, man skal spekulere i, for redningsvestene ser umiddelbart ud til at være i samme størrelser.

Redningsveste er forskellige

Men det er netop også blot ved første øjekast, for der er skam forskel på redningsveste, men der er nok ikke den samme forskel, som hvis man handler andre tøjgenstande til overkroppen ude i butikkerne.

Her kan man jo finde mange forskellige størrelser tit og ofte, og måske kan man endda manipulere lidt ved tøjet eller ændre det, så man kan få det til at passe rigtig godt.

Det sidste skal man ikke gøre med redningsveste, da de er designet og lavet efter de bedste foreskrivelser, så det skal man ikke begynde at manipulere med.

Dernæst er der skam forskel på vestene, men det er mest sådan noget med, om det er børnestørrelser eller voksenstørrelser.

Dog kan man jo altid lige tjekke, om vestene passer på dem, der skal med ud at sejle, og er man helt i tvivl kan man måske figurere lidt rundt med dem for at se, om man kan begå sig med dem på.

Eventuelt er det faktisk smart at have dem på, mens man sejler, så man er parat med det samme, skulle der ske noget.

Køb redningsveste her: https://www.baadbiksen.dk/baadudstyr/19-redningsveste/ 

Flere Nyheder