Hvor foregår senior dating nu om stunder?

10 juni 2020 Anders Lundtang Hansen
Hvor foregår senior dating nu om stunder?

Det er skam klart, at det ikke er alle ældre mennesker, der lige er med på, hvordan man dater på nettet, så det er måske ikke på de moderne faconer, som især er inficeret af unge mennesker, at man spotter senior dating – men det kan vi vende tilbage til.

For hvor fandt de ældre hinanden før i tiden, når de skulle date?

Før i tiden var det jo som regel, hvis man var blevet enke eller enkemand, at man forsøgte at finde sig en partner at dele det sidste af livet sammen med, fordi man sådan set dengang regnede med, at man blev sammen resten af livet, men en af partnerne skulle jo tage billetten først.

Men nu om dage vælger og vrager mange folk deres partner efter, hvad de lige har lyst til, fordi de godt kan klare sig selv. Og man er egoistisk på den front, for man er lidt ligeglad med, om det går ud over ens børn eller ej.

Men for at vende tilbage til emnet, så oplevede man så ofte, at ældre gik til halbal eller arrangementer for ældre, der hovedsageligt var singler, så man havde en forventning om, hvad man gik ind til.

For mange var det også populært at indrykke en annonce i avisen og søge en partner, for det er jo samme segment, der læser den slags aviser, som man leder efter.

Men man kan jo være senior i mange aldre, så netop for at vende tilbage til nettet, så er det faktisk også online, at flere og flere ældre begynder at finde sammen.

Der er ligeglad hjemmesider, der er dedikerede til, at ældre mennesker kan date hinanden.

Således skorter det ikke på muligheder for at finde en partner i ens alderstrin, hvis man bare gør et minimum af en indsats her.

Flere nyheder