Har du reelt skrot til en skrothandler?

20 juni 2020 Anders Lundtang Hansen
Har du reelt skrot til en skrothandler?

Hvad er skrot egentlig?

Man siger som bekendt, at hvad der er skrald for den ene, kan være guld for den anden.

Men forholder det sig altid sådan?

For du kan jo ikke bare komme drønende ned til din lokale skrothandler og dumpe alt dit overbrugte grej af hos ham, fordi det for dig er skrot, og så tror, at vedkommende vil tage imod det hele med kyshånd.

Det kan være, at den her skrothandler mest handler med brugte autodele på Sjælland, hvorfor han måske ikke gider aftage dine brugte møbler, gamle værktøj og beskidte bestik.

Så kan du jo indvende, at det jo er skrot for dig, og måske kan skrothandleren sælge det til nogle andre, der vil kunne se værdi i det og bruge det til noget.

Det er da givet, at det tilfælde kan finde sted, men omvendt kender den gode skrothandler jo også markedet godt nok til at vide, om der er penge i de ting, man vil af med, for der skal jo ske en transaktion her, hvor du også får noget for dit skrot.

Men selv hvis du siger, at du gerne går af med det gratis, så er det ikke sikkert, at vedkommende vil modtage det.

For det kommer jo til at fylde for vedkommende, og hvis man bare tog alt ind, ville man ikke alene miste overblik, man ville heller ikke have særligt meget plads tilbage til sidst.

Derfor kan du godt risikere, at der ikke er andet for, end at du må vende skuden retur og tage hvis ikke alle så de fleste af tingene med hjem, for skrothandleren ved, hvad der er penge i, og hvad der ikke kan svare sig at tage imod.

Så bliver du nok nødt til at køre på genbrugspladsen med meget af dit “skrot”, hvis du heller ikke gider have det derhjemme.

Flere nyheder