Giv din kat de bedste vilkår i en kattepension

09 oktober 2020 Astrid Pedersen
Giv din kat de bedste vilkår i en kattepension

Når familien skal på ferie er det sjældent at katten tager med. For det første er det de færreste katte som ligefrem nyder at rejse. For det andet er det svært at finde et hotel hvor katte er velkomne – og katte er bare ikke skabt til camping livet.

Derfor er det vigtigt at du sørger for at nogen tager sig af familiens kat hvis i skal være væk i mange dage eller uger. Selv om katte generelt er bedre til at økonomisere med deres foder end hunde er det ikke nok bare at stille et par madskåle og en vandskål frem til katten og så forvente at den skal klare sig selv.

Hvis katten er vant til at blive nusset og være i selskab med mennesker hver dag vil den blive ulykkelig over at være overladt til sig selv. Din udekat kan finde på at stikke af hvis dens mennesker er forsvundet over en længere periode. Og din indekat, som ikke har mulighed for at komme ud og socialisere med andre katte, kan udvikle en decideret depression.

Dette kan være farligt for katten idet den i så tilfælde ikke vil tage føde eller vand til sig. Og det er uendeligt trist for børn og voksne at komme hjem til et sygt – eller, i værste fald, dødt – kæledyr.

Lad katten få den bedste pleje i en kattepension

I stedet bør du overlade katten i sikre og professionelle hænder hos en kattepension i Egedal. På den måde kan du og familien trygt tage af sted på ferie, vel vidende at nogen tager sig kærligt af katten. Hos Egedal Kattepension vil din kat blive tilset og nusset hver eneste dag, lige som den vil få de bedste forhold og selskab af andre katte hvis den ønsker det. Læs mere om Egedal Kattepension på

Flere Nyheder