Find smarte og sikre cykelhjelme online

02 januar 2022 Astrid Pedersen
Find smarte og sikre cykelhjelme online

advertorial

Skal 2022 være året hvor du og din familie benytter de tohjulede i højere grad end den firhjulede? Så gælder det om at have udstyret i orden. Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt at have en god, solid og stabil cykel til hvert enkelt familiemedlem.

En cykel bør matche rytterens størrelse og dens formål. Skal cyklen anvendes i forbindelse med daglig transport til og fra arbejde eller skole er det en god idé at vælge en standard cykel – for eksempel en city bike eller en klassisk bedstemor eller bedstefar cykel – da en sådan cykel vil kunne byder på mest mulig komfort og stabilitet.

Til fritidsbrug kan du have en mountain bike eller en racercykel som kan bruges i weekenderne når du dyrker din hobby. Og dernæst gælder det om at have det rette tilbehør så som for eksempel de af loven foreskrevne lygter, ringeklokker, bremser og reflekser samt cykelhjelme til hele familien.

image

Hvorfor køre med cykelhjelm?

Måske har du det mærkeligt med hver dag at skulle iføre dig en cykelhjelm før du svinger dig op på din jernhest. Men her bør du overveje hvilken form for forbillede du ønsker at være for dine børn.

Du ser selvfølgelig helst at dine børn bruger cykelhjelme, så de ikke kommer til skade med deres hoveder når de transporterer sig til og fra skole eller fritids aktivitet, eller når de leger på vejen. Derfor bør du gå foran med et godt eksempel, og selv trække i hjelmen inden turen går ud i det blå.

Der ud over vil såvel du selv som resten af din familie være ilde stedt hvis du skulle pådrage dig en alvorlig hovedskade som følge af et heldigt styrt. Der skal ikke meget til før et fald eller en påkørsel får invaliderende eller fatale følger.

Du finder de bedste cykelhjelme på markedet hos https://www.cykelhjelm.dk/ 

Flere Nyheder